O nama
print

Karolina

U drevnom hrvatskom gradu Osijeku, čije se ime spominje još od 1196. godine, smještenom na raskrižju europskog sjevera i juga, istoka i zapada, u srcu Slavonije, započela je priča o Karolini davne 1909. godine. Od tada pa sve do danas, Karolina tvornica keksa, vafla i slanica razvija proizvodnju prateći zahtjevne svjetske standarde konditorske industrije, te isto tako nudi i nameće nove zahtjeve tržištu svojim inovacijama.

Svojom bogatom tradicijom i prepoznatljivošću kod potrošača, stvorila je robne marke Jadro i Moto koje već desetljećima pružaju zadovoljstvo i garanciju kvalitete kroz široki asortiman pakiranja i originalnost okusa. Svojom kvalitetom Jadro je do današnjih dana stekao veliki broj vjernih potrošača te je svojom jedinstvenom kombinacijom dvaju okusa bio i ostao pravi doživljaj za ljubitelje poslastica. Osim toga znak «Hrvatske kvalitete», čiji je Jadro nositelj, daje kupcu jamstvo da se radi o proizvodima koji predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi.

Provođenje sustavnih mjera u Karolini rezultiralo je certificiranjem HACCP i IFS standarda. Kroz uvedene visoke standarde kvalitete Karolina obećava zaštitu svojim potrošačima uz sigurnu proizvodnju, čime joj se otvaraju vrata tržišta Zapadne Europe i prekomorja.
Danas Karolina proizvodi na ukupno 11 proizvodnih linija i zapošljava 327 djelatnika. Podržavajući naš sustav vrijednosti – dinamičnost, pouzdanost, orijentiranost prema ostavarenju rezultata i profesionalnost, naši zaposlenici nalaze zadovoljstvo u radu te se identificiraju sa poduzećem u cilju postizanja što boljeg rezultata.